Skip to main content
cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

One bedroom apartments (2-4 guests)

Apartamente cu un dormitor (2-4 persoane)

1
3
9
4
2
10
17
11
8
15
6
12
14
5
13
7
acees camera
16
1 3 9 4 2 10 17 11 8 15 6 12 14 5 13 7 acees camera 16

2-4 persons

2 beds

2 doors

Facilitati

  • Internet
  • Air conditioning
  • Tv
  • Parking
  • Espresso machine
  • Washing machine
  • Credit card

In cei aproximativ 40 mp, aceste apartamente pot gazdui confortabil 2-4 persoane.From this category we have availability for apartments with a balcony and lake view, as well as the option of apartments located on the ground floor.

In camera de zi o usa-fereastra creeaza o atmosfera luminoasa si primitoare. Va puteti odihni pe o sofa-pat foarte comoda (deschisa 180×200), in timp ce alegeti unul dintre cele 100 canale ale TV-ului smart 40”. Daca doriti sa gatiti repede ceva , aveti la dispozitie o bucatarie complet dotata (frigider/congelator, cuptor microunde, plita electrica cu 2 ochiuri, hota, farfurii, tacamuri, pahare, vesela completa , masina de cafea espresso) si o masa cu 4 scaune.

Dormitorul are un pat matrimonial mare si confortabil (180×200, saltea Premium), un dulap incapator, un Smart TV 32” si draperie ignifuga black out pentru un somn odihnitor.

Baia este dotata cu dus, uscator de par, masina de spalat, set prosoape, sampon si sapun de calitate.

La dispozitia oaspetilor : WiFi de mare viteza, aer conditionat, seif, suport de intins rufe, masa si fier de calcat.

<span “=””>Pentru confortul dumneavoastra asiguram si serviciul de curatenie profesionala cu personal calificat: o data pe saptamana, de luni pana vineri intre orele 09:00-14:00, cu schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor. In plus la cererea clientului, cu plata extra.

Pentru perioadele mai mari de o saptamana sau pentru mai multe persoane: preturi la cerere.

Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va vedea oferta speciala.

Animalele de companie de talie mica sunt binevenite! Se percepe o taxa pentru curatenie suplimentara de 10 euro/ saptamana.

Preturile includ: TVA, taxa hoteliera, utilitati (apa, curent, TV, WI FI ), parcare subterana monotorizata video permanent, servicii, set de consumabile “Bine ati Venit” ( sampon, sapun, detergent masina de spalat, detergent vase, bureti, diverse produse curatenie).

In momentul rezervarii automat sunteti de acord cu termenii si conditiile generale Residence Il Lago.

REZERVA ACUM