Skip to main content
cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

Penthouse apartment (4-6 guests)

Apartament penthouse (4-6 persoane)

2
3
5
4
6
10
11
12
acees camera
8
1
7
9
2 3 5 4 6 10 11 12 acees camera 8 1 7 9

4-6 persons

4 beds

4 doors

Facilitati

    Kitchen
  • Internet
  • Air conditioning
  • Tv
  • Parking
  • Espresso machine
  • Washing machine
  • Credit card

Situat la etajul 5, cu o mare terasa panoramica , acest apartament va ofera posibilitatea de a va bucura de o vedere splendida asupra lacului si imprejurimilor. Aici puteti lucra in pace sau , pur si simplu, sa va bucurati de clipe minunate.

In cei aproape 70 mp, pot fi gazduite confortabil 4-6 persoane.
Camera de zi este luminoasa si primitoare, cu un coltar-pat foarte comod (deschis180x200) de unde puteti urmari relaxat unul dintre cele 100 canale TV sau admira apusul soarelui pe lac. De aici intrati in bucatarie, unde aveti posibilitatea de a gati rapid ceva pentru 6 persoane. Aceasta este complet dotata (masa cu 6 scaune, frigider/congelator, cuptor microcunde, plita inductie cu 4 ochiuri, hota, farfurii, pahare, tacamuri, vesela completa , masina de cafea espresso) .
Apartamentul are un dormitor cu doua paturi single (110×200) si un dormitor cu un pat matrimonial (180×200), ambele cu saltele premium si jaluzele electrice.
Baia spatioasa are uscator de par, dus, bidet si masina de spalat, prosoape, sampon si sapun de calitate .

La dispozitia clientilor: WiFi de mare viteza, aer conditionat, seif, suport de intins rufe, masa si fier de calcat.
Pentru confortul dumneavoastra asiguram si serviciul de curatenie profesionala, cu personal calificat: o data pe saptamana, de luni pana vineri intre orele 09:00-14:00, cu schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor. In plus la cererea clientului, cu plata extra.

Pentru perioadele mai mari de o saptamana sau pentru mai multe persoane: preturi la cerere.

Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va vedea oferta speciala.

Animalele de companie de talie mica sunt binevenite! Se percepe o taxa pentru curatenie suplimentara de 10 euro/ saptamana.

Preturile includ: TVA, taxa hoteliera, utilitati (apa, curent, TV, WI FI ), parcare subterana monotorizata video permanent, servicii, set de consumabile “Bine ati Venit” ( sampon, sapun, detergent masina de spalat, detergent vase, bureti, produse curatenie).

In momentul rezervarii automat sunteti de acord cu termenii si conditiile generale Residence Il Lago.

REZERVA ACUM