Skip to main content
cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

Two bedroom apartments (one double and one single) (3-5 guests)

Apartamente cu doua dormitoare (3-5 persoane)

4
9
1
3
acees camera
2
5
6
7
8
4 9 1 3 acees camera 2 5 6 7 8

3-5 persons

3 beds

3 doors

Facilitati

  • Internet
  • Air conditioning
  • Tv
  • Parking
  • Espresso machine
  • Washing machine
  • Credit card

Aceste apartamente de aproape 60 mp, pot gazdui confortabil 3-5 persoane.
In camera de zi o usa-fereastra creeaza o atmosfera luminoasa si primitoare.
Va puteti odihni pe o sofa-pat foarte comoda (deschisa180x200) in timp ce alegeti intre cele 100 canale ale TV-ului smart 40”. Daca doriti sa gatiti ceva rapid, aveti la dispozitie o bucatarie complet dotata (frigider/congelator, cuptor microunde, plita inductie cu 4 ochiuri, hota, farfurii, pahare, tacamuri,vesela completa , masina de cafea espresso) si o masa mare cu 6 scaune.
Apartamentul are doua dormitoare: unul cu un pat single (90×200) si unul cu un pat matrimonial (180×200) cu smart TV 32”, ambele cu saltele Premium si perdele ignifuge black out pentru un somn odihnitor. Toate camerele au iesire la o terasa spatioasa, dotata cu masute si scaune.
Baia este dotata cu dus, uscator de par, bidet si masina de spalat, set de prosoape, sampon si sapun de calitate.
La dispozitia oaspetilor : WI FI de mare viteza,incalzire in podea reglabila cu termostat propriu, aer conditionat, seif, suport de intins rufe, masa si fier de calcat.
Pentru confortul dumneavoastra asiguram si serviciul de curatenie profesionala cu personal calificat : o data pe saptamana, de luni pana vineri intre orele 09:00-14:00, cu schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor. In plus la cererea clientului, cu plata extra.

 

Pentru perioadele mai mari de o saptamana sau pentru mai multe persoane: preturi la cerere.
Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va vedea oferta speciala.
Animalele de companie de talie mica sunt binevenite! Se percepe o taxa pentru curatenie suplimentara de 10 euro/ saptamana.

Preturile includ: TVA, taxa hoteliera, utilitati (apa, curent, TV, WI FI ), parcare subterana monotorizata video permanent, servicii, set de consumabile “Bine ati Venit” (sampon, sapun, detergent masina de spalat, detergent vase, bureti, diverse produse curatenie).

In momentul rezervarii automat sunteti de acord cu termenii si conditiile generale Residence Il Lago.

REZERVA ACUM