cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

Camere Standard

Camera Standard

5
1
6
3
2
4
5 1 6 3 2 4

1-2 persoane

1-2 paturi

1 usa

Facilitati

  • Acces Wifi
  • Aer conditionat
  • Tv
  • Loc de parcare
  • Plata cu card

Paisprezece camere standard/ standard twin (pt.1-2 persoane) : cu o suprafata cca16 mp., acestea sunt dotate cu un confortabil pat dublu (160×200) sau cu doua paturi single (110×200), saltele Premium, perdele ignifuge black out, seif, mini frigider, TV smart, WiFi, aer conditionat, majoritatea cu balcon si vedere la lac. Pentru confortul dumneavoastra, baia este dotate cu dus, uscator de par, prosoape, sampon si sapun de calitate.

Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va solicita oferta speciala.

 

 

REZERVA ACUM

 

 

Intr-o atmosfera cordiala si profesionala, Residence Il Lago inchiriaza 22 camere moderne si luminoase! Puteti alege intre single, double, suite si camera pentru persoane cu dizabilitati!

Pentru confortul si siguranta dumneavoastra accesul se face de pe o strada privata pe baza de card, iar cladirea este dotata cu ascensor si garaj subteran monotorizat video permanenet. Mai mult: toate camerele sunt prevazute cu seif, aer conditionat, TV smart cu 100 canale incluse si WiFi.

Pentru ca noi oferim doar cazare, puteti gasi strictul necesar in holul cladirii: un distribuitor de apa, ceai, cafea, snacks dulci si sarate.

Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru aperitiv, pranz sau cina: va sta la dispozitie, practic la iesirea din cladire, un etaj intreg de fast food/ restaurante al celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall, langa care suntem situati!

Camere Superioare Duble, Camere Superioare Triple, Camere standard, Camere Standard cu Balcon,Junior Suite, Camere pentru persoanele cu dizabilitati