cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

Camere Superioare Triple

Camere Superioare Triple

acees camera
5
1
7
4
2
6
3
acees camera 5 1 7 4 2 6 3

3 persoane

2 paturi

1 usa

Facilitati

  • Acces Wifi
  • Aer conditionat
  • Tv
  • Loc de parcare
  • Plata cu card

Camere superioare Triple (pt 2 - 3 persoane) : cu o suprafata de 21-30 mp, au un pat matrimonial confortabil (200x200 sau 180x200) cu saltea premium, perdele ignifuge black out, seif, mini frigider, TV Smart 50”, WiFi de mare viteza, aer conditionat, scaune si o canapea extensibila ; unele cu balcon cu masuta si doua scaune cu o splendida vedere la lac. Pentru confortul dumneavoastra, baia spatioasa este dotata cu dus, uscator de par, prosoape, sampon si sapun de calitate.
Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va vedea oferta speciala.

REZERVA ACUM

Intr-o atmosfera cordiala si profesionala, Residence Il Lago inchiriaza 22 camere moderne si luminoase! Puteti alege intre single, double, suite si camera pentru persoane cu dizabilitati! Pentru confortul si siguranta dumneavoastra accesul se face de pe o strada privata pe baza de card, iar cladirea este dotata cu ascensor si garaj subteran monotorizat video permanenet. Mai mult: toate camerele sunt prevazute cu seif, aer conditionat, TV smart cu 100 canale incluse si WiFi. Pentru ca noi oferim doar cazare, puteti gasi strictul necesar in holul cladirii: un distribuitor de apa, ceai, cafea, snacks dulci si sarate. Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru aperitiv, pranz sau cina: va sta la dispozitie, practic la iesirea din cladire, un etaj intreg de fast food/ restaurante al celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall, langa care suntem situati!

Camere Superioare Duble, Camere Superioare Triple, Camere standard, Camere Standard cu Balcon,Junior Suite, Camere pentru persoanele cu dizabilitati