cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

Junior Suite

Junior Suite

1
9
4
8
5
6
7
2
3
1 9 4 8 5 6 7 2 3

2-3 persoane

2 paturi

1 usa

Facilitati

  • Acces Wifi
  • Aer conditionat
  • Tv
  • Loc de parcare
  • Masina de cafea
  • Plata cu card

Junior suite (pentru 2 – 3 persoane) : cu o suprafata de cca 30 mp, camera are un salon luminos (cu sofa, mini frigider, masuta, TV smart 50”), o microbucatarie dotata si un dormitor confortabil, cu pat matrimonial (180×200), seif, aer conditionat, WiFi de mare viteza, balcon cu masuta si doua scaune, cu o splendida vedere la lac.

Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va vedea oferta speciala.

REZERVA ACUM

Intr-o atmosfera cordiala si profesionala, Residence Il Lago inchiriaza 22 camere moderne si luminoase! Puteti alege intre single, double, suite si camera pentru persoane cu dizabilitati!

Pentru confortul si siguranta dumneavoastra accesul se face de pe o strada privata pe baza de card, iar cladirea este dotata cu ascensor si garaj subteran monotorizat video permanenet. Mai mult: toate camerele sunt prevazute cu seif, aer conditionat, TV smart cu 100 canale incluse si WiFi.

Pentru ca noi oferim doar cazare, puteti gasi strictul necesar in holul cladirii: un distribuitor de apa, ceai, cafea, snacks dulci si sarate.

Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru aperitiv, pranz sau cina: va sta la dispozitie, practic la iesirea din cladire, un etaj intreg de fast food/ restaurante al celui mai mare centru comercial din oras, Iulius Mall, langa care suntem situati!

Camere hotel Cluj:

Camere Superioare Duble, Camere Superioare Triple, Camere standard, Camere Standard cu Balcon,Junior Suite, Camere pentru persoanele cu dizabilitati