Skip to main content

Penthouse apartament (4-6 persoane)

4-6 persoane

4 paturi

4 usi

Facilitati

    Bucatarie
  • Acces Wifi
  • Aer conditionat
  • Tv
  • Loc de parcare
  • Masina de cafea
  • Masina de spalat rufe
  • Plata cu card

Situat la etajul 5, cu o mare terasa panoramica, acest apartament va ofera posibilitatea de a va bucura de o vedere splendida asupra lacului si imprejurimilor. Aici puteti lucra in pace sau, pur si simplu, sa va bucurati de clipe minunate.

In cei aproape 70 mp, pot fi gazduite confortabil 4-6 persoane. Camera de zi este luminoasa si primitoare, cu un  coltar-pat foarte comod (deschis 180x200 cm) de  unde puteti urmari relaxat unul dintre cele 100 canale TV sau admira apusul soarelui pe lac. De aici intrati in bucatarie, unde aveti posibilitatea de a  gati  rapid ceva pentru 6 persoane. Aceasta este complet dotata (masa cu 6 scaune, frigider/congelator, cuptor microcunde, plita  inductie cu 4 ochiuri, hota,  farfurii, pahare, tacamuri, vesela completa, masina de cafea espresso). Apartamentul are un dormitor cu doua paturi single (110x200) si un dormitor cu un pat matrimonial (180x200), ambele cu saltele premium si jaluzele electrice. Baia spatioasa are uscator de par, dus, bideu si masina de spalat, prosoape, sampon si sapun de calitate.  La dispozitia clientilor: WiFi de mare viteza, aer conditionat, seif, suport de intins rufe, masa si fier de calcat.

 

Pentru confortul dumneavoastra asiguram si serviciul de curatenie profesionala, cu personal calificat: o data pe saptamana, de luni pana vineri intre orele 09:00-14:00, cu schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor. In plus la cererea clientului, cu plata extra.

 

Pret : 130 euro/ zi/ 4 persoane. Fiecare persoana in plus va plati inca 10 euro.

Pentru perioadele mai mari de o saptamana sau pentru mai multe persoane: preturi la cerere.

Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va vedea oferta speciala.

Animalele de companie de talie mica sunt binevenite! Se percepe o taxa pentru curatenie suplimentara de 10 euro.

Acest tip de apartament se inchiriaza pentru cel putin 4 persoane.

Preturile includ: TVA, taxa hoteliera, utilitati (apa, curent, TV,  WI FI ), parcare,  set de consumabile “Bine ati Venit” ( sampon, sapun, detergent masina de spalat, detergent vase, bureti, produse curatenie).

 

In momentul rezervarii automat sunteti de acord cu termenii si conditiile generale Residence Il Lago.