Skip to main content
cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

Penthouse apartament (4-6 persoane)

Apartament penthouse (4-6 persoane)

2
3
5
4
6
10
11
12
acees camera
8
1
7
9
2 3 5 4 6 10 11 12 acees camera 8 1 7 9

4-6 persoane

4 paturi

4 usi

Facilitati

    Bucatarie
  • Acces Wifi
  • Aer conditionat
  • Tv
  • Loc de parcare
  • Masina de cafea
  • Masina de spalat rufe
  • Plata cu card

Situat la etajul 5, cu o mare terasa panoramica, acest apartament va ofera posibilitatea de a va bucura de o vedere splendida asupra lacului si imprejurimilor. Aici puteti lucra in pace sau, pur si simplu, sa va bucurati de clipe minunate.

In cei aproape 70 mp, pot fi gazduite confortabil 4-6 persoane. Camera de zi este luminoasa si primitoare, cu un  coltar-pat foarte comod (deschis 180×200 cm) de  unde puteti urmari relaxat unul dintre cele 100 canale TV sau admira apusul soarelui pe lac. De aici intrati in bucatarie, unde aveti posibilitatea de a  gati  rapid ceva pentru 6 persoane. Aceasta este complet dotata (masa cu 6 scaune, frigider/congelator, cuptor microcunde, plita  inductie cu 4 ochiuri, hota,  farfurii, pahare, tacamuri, vesela completa, masina de cafea espresso). Apartamentul are un dormitor cu doua paturi single (110×200) si un dormitor cu un pat matrimonial (180×200), ambele cu saltele premium si jaluzele electrice. Baia spatioasa are uscator de par, dus, bideu si masina de spalat, prosoape, sampon si sapun de calitate.  La dispozitia clientilor: WiFi de mare viteza, aer conditionat, seif, suport de intins rufe, masa si fier de calcat.

Pentru confortul dumneavoastra asiguram si serviciul de curatenie profesionala, cu personal calificat: o data pe saptamana, de luni pana vineri intre orele 09:00-14:00, cu schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor. In plus la cererea clientului, cu plata extra.

 

Pentru perioadele mai mari de o saptamana sau pentru mai multe persoane: preturi la cerere.

Pentru evenimente speciale in Cluj (festivaluri sportive sau muzicale): preturile de mai sus nu sunt valabile, se va vedea oferta speciala.

Animalele de companie de talie mica sunt binevenite! Se percepe o taxa pentru curatenie suplimentara de 10 euro/ zi.

Acest tip de apartament se inchiriaza pentru cel putin 4 persoane.

Preturile includ: TVA, taxa hoteliera, utilitati (apa, curent, TV,  WI FI ), parcare,  set de consumabile “Bine ati Venit” ( sampon, sapun, detergent masina de spalat, detergent vase, bureti, produse curatenie).

 

In momentul rezervarii automat sunteti de acord cu termenii si conditiile generale Residence Il Lago.

 

 

 

REZERVA ACUM