Despre noi

Cazare Cluj Napoca, apartamente in regim hotelier | Residence Il Lago

Inaugurat in mai 2017 si situat la doar 10 minute de aeroport sau centrul istoric, Residence Il Lago este prima constructie din Cluj care inchiriaza, intr-o singura locatie, pe langa cele 10 apartamente si 22 camere in acelasi regim: pe termen scurt sau lung!

Cu multa atentie pentru detalii am proiectat, construit si personalizat aceasta structura cu tot ceea ne-ar placea si noua sa avem cand calatorim!

Astfel am ales intai o pozitia strategica: langa lacul Gheorgheni si langa cel mai mare centru comercial al orasului, Iulius Mall-Business Center. Prin urmare oaspetii nostri au foarte aproape toate facilitatile necesare pe durata sederii (food court, restaurante, shopping, cinema, piscina, SPA) si posibilitatea de a practica tenis, ciclism sau jogging in jurul lacului!

Ne-am gandit si la siguranta si confortul dumneavoastra: intrarea se face de pe o strada privata, aveti la dispozitie gratis garajul subteran cu supraveghere video permanenta, ascensor si WiFfi de mare viteza. Atat apartamentele cat si camerele sunt foarte placute, luminoase si dotate cu tot confortul de care aveti nevoie, fie ca stati la noi cateva zile sau o perioada mai lunga!

Cordial si profesional, staff-ul nostru va sta la dispozitie pentru orice intrebare privind oferta noastra! Dumneavoastra puteti sa va concentrati asupra afacerilor sau sa va bucurati vizitand primitorul nostru oras si imprejurimile spectaculoase!

Residence Il Lago – cazare Cluj Napoca: va asteptam in inima Transilvaniei pentru a va bucura de un sejur de vis:

Camere hotel RESIDENCE Il Lago: Camere Superioare Duble, Camere Superioare Triple, Camere standard, Camere Standard cu Balcon,Junior Suite, Camere pentru persoanele cu dizabilitati

Apartamente in regim hotelier RESIDENCE Il Lago: Penthouse apartamentApartamente cu doua dormitoare (4-6 persoane), Apartamente cu doua dormitoare (3-5 persoane), Apartamente cu un dormitor