cazare Cluj, apartamente in regim hotelier cluj, apart hotel cluj, accomodation cluj

Preturi cazare RESIDENCE Il Lago Cluj

Cazare RESIDENCE Il Lago Cluj

Preturile de cazare variaza in functie de numarul de oaspeti si de durata sederii. De aceea va rugam sa consultati fiecare categorie de camere / apartamente.

 • Plata se face la check-in;

 • Tarifele sunt in euro si includ TVA, taxa hoteliera, utilitati (apa, curent, TV, WiFi), parcare, servicii, set de consumabile “Bine ati venit” ( sampon, sapun, detergent rufe, detergent vase, burete vase, diverse produse de curatenie);

 • Recepția este deschisă de la 8:00 – 22:00, check out-ul pana la 12:00, iar check-in-ul de la ora 15:00 la ora 22:00

  Dacă sosiți după ora 22:00, aveți posibilitatea de a face self check-in, fără alte
  taxe suplimentare. Folosind aceasta opțiune, dupa ce efectuati plata in avans, veti primi telefonic in ziua sosirii, un cod unic de acces in hotel, camera si garaj.
  Va rugam sa va asigurati ca numarul dvs. de telefon este valid, iar plata a fost finalizata corect!

  Va oferim și parcare în garaj subteran in functie de disponibilitate sau parcare exterioara pentru microbuze. Accesul se face de pe str. Intre Lacuri nr.73.
  Pentru orice alte detalii ne puteti contacta la tel 0040 758 244 398 sau email contact@residenceillago.ro
  Va informam ca puteti apela numarul nocturn de urgenta: 0040 758 244 349. Se pot aplica taxe suplimentare pentru acest serviciu!

  Vă așteptam cu mult drag!


Vrei sa vii la Cluj pentru afaceri, turism, chirurgie estetica sau dentara si cauti cazarea perfecta? Ai ajuns la locul potrivit! Inaugurata in iunie 2017, cu atmosfera sa cordiala RESIDENCE Il Lago iti asigura maxim de confort, siguranta si relaxare facandu-te sa te simti ca acasa in inima legendarei Transilvania!

Nu conteaza daca stai o noapte, o saptamana sau o luna, vii singur sau in grup, RESIDENCE Il Lago, in cele 22 camere si 10 apartamente moderne, cu lift, parcare, WiFi si aer conditionat, ofera o cazare optima la un pret foarte competitiv!

Rezerva acum